ПП-ДБ поиска оставката на заместника на главния прокурор Борислав Сарафов във

...
ПП-ДБ поиска оставката на заместника на главния прокурор Борислав Сарафов във
Коментари Харесай

Още в началото Сарафов излъга... ПП-ДБ иска оставката на шефа на НСлС заради инсценировка

ПП-ДБ изиска оставката на заместника на основния прокурор Борислав Сарафов по отношение на опита за атентат против основния прокурор Иван Гешев. От обединението нарекоха опита за нападение инсценировка.

" Във връзка с отговора на вътрешния министър, отнасящ се до така наречен атентат. Няколко условия - още през цялото време изразихме подозрения по отношение на обстоятелствата. Тези наши подозрения се задълбочават и сме уверени, че става въпрос за инсценировка. Това налага извода, че това дело би трябвало да се отнеме от Националната следствена работа.

Още първоначално Сарафов излъга. Смятаме че той би трябвало да си подаде оставката ", сподели през днешния ден Атанас Атанасов в Народното събрание.

Клуб Z напомня, че още незабавно след случката бе обявено, че самият Гешев няма да дава изказвания. Вместо него това вършат Сийка Милева, правилният му някогашен член на Висш съдебен съвет Ясен Тодоров, само че най-много неговият началник - зам.-главният прокурор Борислав Сарафов.

Формално следствието се води от Национална следствена служба след възлагане от прокуратурата.

Сарафов разказва в мрачни краски случилото се и споделя, че причинителят е бил " злобен талант ". Това контрастира с изнесеното днес от Иван Демерджиев - че е парадокс с такова взривно устройство, с такива осколки да бъде съществено развален подобен автомобил, както и че Гешев не е пътувал със фамилията си, каквито внушения се направиха първоначално след случая.

Спорни бяха изявленията на Сарафов и по отношение на присъединяване на митичен " израелски специалист " в разслдването, който непрестанно потвърждавал техните тези. После се оказа, че подобен не е бил на терена, а единствено се срещнал с показаните му от нашите служби обстоятелства.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР